Vi skaber udvikling gennem viden og erfaring samt problemstillinger med fokus på følelser, forståelse og forskellighed inden for den pædagogiske og psykologiske retning. Vi prioriterer kontinuitet, kvalitet og kompetence i enhver indsats.
Centralt i vores arbejde fokuserer vi på de 3 R’er:
Relation, Ressource og Resiliens (modstandsdygtighed) hos børn og Relation, Refleksion og Reparation hos omsorgspersoner.
Familieresiliens er en innovativ aktør inden for socialfaglig rådgivning og terapeutisk behandling, specialiseret i følelsesmæssige udviklingsproblematikker - blandet andet tilknytning, omsorgssvigt og affekt-regulering i relationen mellem forældre og børn – med det formål at genskabe tryg kontakt og tillid.
Vi har særligt fokus på forebyggelse og støtte til børn-, unge og familier gennem kvalificerede og kvalitetssikrede indsatser i både forebyggelse og støttende foranstaltninger.
Alle børn, unge og familier har ret til at føle sig forbundet, opleve trygge relationer og modtage en målrettet og kvalitetssikret indsats - uanset om indsatsen drejer sig om forebyggelse, støtte, anbringelse eller hjemgivelse.
Vi møder hver familie med en helhedsorienteret og integrativ tilgang, der tager højde for både psykologiske, sociale og kontekstuelle forhold. Vores mission er at sikre, at alle børn – når det bliver nødvendigt – oplever en tryg og tillidsfuld overgang i mødet med forandring, anbringelse, hjemgivelse eller nye omsorgsrammer.
Med udgangspunkt i FN's Børnekonvention og FN's Verdensmål skaber vi løbende evidensbaseret viden inden for pædagogisk-psykologiske og socialfaglige områder.
Bettina er uddannet socialformidler og samarbejdspartner i Familieresiliens, hvor hun arbejder med børn, unge og familier i sårbare livssituationer. Med en stærk faglig ballast og bred praksiserfaring bidrager hun aktivt til det tværfaglige samarbejde og de helhedsorienterede indsatser.
Hun har flere års erfaring som myndighedssagsbehandler på børn- og ungeområdet og har derudover arbejdet som kontaktperson, familiebehandler og §75-støtteperson. Bettina har også pædagogisk erfaring fra et bosted for unge i alderen 18–25 år med forskellige psykiatriske diagnoser. Hun er efteruddannet i både mentaliseringsbaseret familiebehandling/terapi og systemisk fokuseret familieterapi, hvilket danner grundlag for hendes praksis.
Bettina arbejder relationelt med stor faglig integritet og en anerkendende tilgang, hvor fokus er på at styrke udvikling og trivsel gennem de små forandringer. Hendes arbejdsfelt omfatter kontaktpersonsopgaver med børn og unge, særligt med problematikker som angst, autisme, borderline, ADD, ADHD, ensomhed, kriminalitet og lettere misbrug – herunder også de mere usynlige “stille piger og drenge”.
Hun har desuden erfaring med samtaleforløb for børn og unge, der har været udsat for seksuelle overgreb, og arbejder med stor respekt og faglighed i disse komplekse forløb.
Vores Team
Lili har en uddannelsesbaggrund som Cand.mag. i sprogpsykologi med speciale i mentalisering samt certificeret familiebehandler, samværskonsulent, ADBB-specialist og anti-mobbekonsulent.
Lili har omfattende erfaring som familiebehandler, samværskonsulent, børnerådgiver og socialfaglig koordinator. Hun arbejder tværfagligt med særlig indsigt i mentaliseringsevne, tilknytningsmønstre og affektregulering – især i arbejdet med sårbare familier og forebyggende indsatser. Hun har en integrativ tilgang, hvor hun forener kognitive, narrative og løsningsfokuserede metoder med mentaliseringsteori og neuroaffektiv udviklingspsykologi som forståelsesramme. Denne tilgang anvender hun i både kliniske og hverdagsnære sammenhænge med fokus på meningsfuld børne- og familiebehandling, psykoedukation og relationelt arbejde – blandt andet i forståelsen af børns adfærd, forældrementalisering, affektregulering og synkronisering, familiedynamikker og anbringelseskontekster.
Som frivillig børnerådgiver i sin fritid har Lili opnået en praksisnær forståelse for børns følelsesliv og behov. Børneinddragelse er en naturlig og vigtig del af hendes tilgang i arbejdet med familier. Hun er oversætter af Forståelsens psykologi – Mentalisering i teori og praksis (2022) og arbejder aktuelt med oversættelsen af Trilogien om Neuroaffektiv Udviklingspsykologi.
Mads er cand.psych. med en bachelor i filosofi fra Københavns Universitet. Han er psykoterapeutuddannet og har gennemført en række efteruddannelser inden for ledelse, psykologi og filosofi. Med en solid teoretisk baggrund og mange års praksiserfaring arbejder han som underviser og leder inden for psykologi og psykoterapi – samt som supervisionspartner i Familieresiliens.
Siden 2012 har han været leder af Center for Trivsel & Velvære, hvor han arbejder med udvikling af indsatser, der fremmer mental trivsel og social bæredygtighed. Han har desuden været projektleder på kommunale og har erfaring med både borgerrettet indsats og organisatorisk udvikling.
Mads underviser på masteruddannelser i eksistensterapi og Kierkegaardsk rådgivning samt i aktionsforskning gennem FaDP. Han har desuden bidraget til forskningsmiljøet som forskningsassistent på Center for Psykoterapiforskning ved Københavns Universitet og har præsenteret ved internationale konferencer som PCE2020 og SPR2020. Hans publikationer tæller bl.a. Kroppens betydning for psyken (2024), Essensen i eksistentiel psykoterapi (2022), Carl Rogers – Den moderne psykoterapis fader (2023) og Sådan bliver du en bedre terapeut (2025).
Hans faglige fokusområder omfatter eksistentiel psykoterapi, terapeutisk færdighedstræning m.m.. Mads er formand for Dansk Psykologisk Selskab for Kropspsykoterapi, bestyrelsesmedlem i Eksistens Instituttet og aktiv i tværfaglige faglige fællesskaber.
VORES HISTORIE
Som et passioneret team af erfarne konsulenter brænder vi for at levere specialiseret støtte og behandling både til kommuner og private familier, med fokus på at fremme børns trivsel og familieresiliens. Det betyder, vi arbejder på en bæredygtig måde, for et sikre den bæredygtige udvikling og forandring i enhver familie. Med vores dedikation og ekspertise stræber vi efter at blive den mest pålidelige partner inden for pædagogisk, psykologisk og socialt arbejde – en partner, du kan have tillid til fra start til slut.
Er du klar til at bruge din faglighed i en rolle, hvor du kan gøre en forskel? Vi ser frem til at modtage din ansøgning: info@familieresiliens.dk.
CVR 43869647
mandag - onsdag 8.30-16;
torsdag 9-18;
fredag 8.30-14.30